Despre noi

Cultura companiei

Ne place ceea ce facem!
Pasiunea care o avem pentru munca noastra, experienta si tehnologia pe care le detinem, ne permite sa preluam solicitarile de procesare a proiectelor clientilor nostri. Ne straduim sa livram produse de cea mai īnalta calitate posibila. Nu exista satisfactie mai mare, decat livrarea unui produs finit care va ajuta sa va atingeti obiectivele!

Misiunea noastra
Misiunea noastra este aceea de a va oferi produse si servicii de cea mai buna calitate, īn cel mai scurt timp posibil si la un pret competitiv! Noi promitem sa va ascultam sfaturile si sa va ajutam sa va atingeti in cel mai eficient mod, obiectivele propuse. Vom fi mereu acolo cu sfaturi cinstite, parerea unui expert si un customer service rapid si prietenos. Scopul nostru este de a atinge si depasi asteptarile dumneavoastra!

Principiile directoare
Suntem mandri de radacinile puternice construite īn comunitatea noastra. Ne mandrim sa fim o sursa completa pentru nevoile afacerii dumneavoastra si vom fi īntotdeauna in zona superioara a tehnologiei pentru a duce la bun sfarsit, in cel mai scurt timp, fara rabat la calitate si cu cheltuieli minime, comenzile dumneavoastra Noi īntelegem ca o investitie īn tehnologie, poate economisi bani, prin īmbunatatirea eficientei.

Vom continua sa evoluam si sa diversificam calificarea, portofoliul de produse, echipa de profesionisti, iar prin feed-back de la dumneavoastra, suntem gata sa invatam unii de la altii si sa raspundem provocarilor cu care noi si clientii nostri ne putem confrunta.

Am lansat aceasta pagina Web pentru a fi mai usor pentru dumneavoastra stimate client, sa aflati informatii noi, sa solicitati estimari de pret, sa verificati comanda, sau sa transferati fisiere on-line. Speram sa va fie la fel de util, pe cat ne este noua!

Succes tuturor!

© 2017 CopyPrintExpress. Toate drepturile rezervate.